Kövess minket a közösségi oldalakon, ahol első kézből értesülhetsz az egészséges életmóddal kapcsolatos hírekről, receptekről és az új termékeinkről.

Banánpalacsinta

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Tökéletes választás, ha hétvégén össze akarsz ütni valami gyors és nagyon finom reggelit. Csupán pár hozzávaló kell hozzá, köztünk egy fincsi GabiJó lekvárral, ami ugye mindig van otthon.

Hozzávalók:

  • 1 db banán
  • 2 db tojás
  • fahéj
  • vanília aroma
  • GabiJó vaníliás erdeigyümölcslekvár
  • mogyoróvaj

Elkészítés:

A villával összetört banánhoz keverjük a tojásokat, ízesítjük fahéjjal és a vaníliával. Felmelegített serpenyőbe amerikai palacsinta méretű adagot helyezünk és pár percig sütjük, majd megfordítjuk. Érdemes kis mennyiségű olajat keverni a tésztához, ha a tészta letapad. A mogyoróvajjal és a lekvárral tálaljuk.