Kövess minket a közösségi oldalakon, ahol első kézből értesülhetsz az egészséges életmóddal kapcsolatos hírekről, receptekről és az új termékeinkről.

Erdei gyümölcsös sajttorta pohárkrém

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Könnyed, gyümölcsös és tele van finom, ropogós GabiJó granolával. A legtökéletesebb nyári pohárkrém desszert mentával és kókuszchipsel tálalva. Egyszerűen mennyei. Persze laktózérzékenyeknek nem kimondottan ajánljuk.

Hozzávalók (4 pohárhoz):

Elkészítés:

A hideg tejszínből és édesítőszerből lazább habot verünk. (Ne legyen folyós, de ne is legyen túl kemény.) Hozzáadjuk a vaníliát, a krémsajtot, és további 1-2 percig verjük, hogy egynemű legyen. (Figyeljünk, hogy nehogy túlverjük!) Egy masszív, de habos-krémes masszát kapunk. Habzsákba töltjük.

Előkészítünk 4 poharat, 3-3 evőkanál kókuszos-mandulás granolát szórunk poharak aljába (a nagyobb darabokat széttördeljük), a krém felét rányomjuk, középre kanalazzuk a lekvárt, megszórjuk a gyümölccsel, majd rákanalazunk 3-3 evőkanál étcsokoládés-törökmogyorós granolát, végül a maradék krémmel díszítjük. Friss gyümölcsöt, mentát, kókuszchipset és granolát szórunk a tetejére. Hűtőben tartjuk.

Kovács Helga

sajttorta pohárkrém granolával