Kövess minket a közösségi oldalakon, ahol első kézből értesülhetsz az egészséges életmóddal kapcsolatos hírekről, receptekről és az új termékeinkről.

GabiJó Protein csomag

8 829 Ft

A csomagot leginkább azon egészségtudatos ínyenceknek ajánljuk, akiknek akár rendszeres, intenzív sportolás, fizikai munka, akár egyéb állapot miatt kiemelten oda kell figyelniük a megfelelő fehérjebevitelre, vagy pedig korlátozniuk, kontrollálniuk kell a szénhidrátok fogyasztását.

Miért jó választás egy GabiJó csomag?

A csomag megalkotásánál célunk egy olyan GabiJó válogatás összeállítása volt, amely egy hónapon át, heti 5 napon keresztül járul hozzá a komplett reggelid összeállításához, de részét képezheti a tízóraidnak vagy uzsonnádnak is. Azért heti 5 napon keresztül, mert általában hétköznapokon jut a legkevesebb időnk egy kiegyensúlyozott reggeli elkészítéséhez, és nyugodt elfogyasztásához.

A növényi fehérje hozzáadásával készült granola- és kása készítményeink azok számára is jó választás, akik tejfehérje allergia vagy vegán életmód miatt a tejtermékeket nélkülözik étrendjükből, számukra is megfelelő fehérje-kiegészítést adhatnak a termék. A GabiJó

  • Étcsokoládé-törökmogyoró granola
  • Köleses zabkása fahéjas szilvával
  • Köleses zabkása étcsokoládéval, földimogyoróval

készítmények magas fehérjetartalmuknak köszönhetően hozzájárulnak az izmok egészséges fejlődéséhez, fenntartásához, valamint a csontok egészségének megőrzéséhez.

Amennyiben oda kell figyelned a napi szénhidrát- és cukorbeviteledre, mindig olvasd el a termékek csomagolásán található tápértéktáblázatot, amely segítségével könnyedén beszámíthatod a granolákat, kásákat és a lekvárjainkat is a számodra előírt beviteli mennyiségekbe.

A csomag tartalma:

  • 2db GabiJó étcsokoládé-törökmogyoró granola növényi fehérjével
  • 1db GabiJó köleses zabkása fahéjas-szilva növényi fehérjével
  • 1db GabiJó köleses zabkása étcsokoládé-földimogyoró növényi fehérjével
  • 1db GabiJó bodzás eperlekvár berkenyével
  • 1db GabiJó levendulás meggy-málna lekvár
  • 1db GabiJó baracklekvár
  • 1db GabiJó áfonyalekvár

A csomagban az étcsokoládé-törökmogyoró granola van túlsúlyban, hiszen ennek az íznek van a legmagasabb fehérjetartalma, amit a hozzáadott rizsfehérjével értünk el. A változatosság kedvéért a 2 fehérjeforrás köleses zabkásánkból is elhelyeztünk 1-1 darabot a válogatásban. Egy tasak granola és kása 5 étkezésre elegendő mennyiséget tartalmaz (egy adag 55 g).

Elhelyeztünk továbbá a csomagban 4 db 50%-os gyümölcstartalmú, szőlőmust sűrítménnyel és steviával édesített lekvárt is.

A válogatásban található lekvárok granolák és kásák tetszőlegesen kombinálhatóak, ezzel is növelve az étkezések ízvilágának változatosságát.